17 ÅR!

Jeg fyller 17 ÅR idag;) Jeg håper å bruke denne dagen med familien. Jeg vil ikke gjøre noe stort ut av det hahah. Men viktigst å ha den opplevelsen at jeg heldigvis står i den posisjon at barnevernet ikke lenger kan ha meg i deres varetekt, og at vi da er samlet som en familie. Når jeg ser tilbake på årene som har gått så skulle jeg så gjerne ønsket at livet tok en annen retning enn hva de gjorde, men det er idag 17 år skal feires.

Jeg er ferdig med barnevernet gudskjelov. Jeg slipper å dra fra familien min en gang til, jeg føler meg faktisk friii! For en gang skyld. Men Sauda ligger på bloggen min for et ansvar av alt dette, og det skal skrives om hele tiden hva disse som er navngitt på bloggen har gjort.

Jeg har en stemme nå! 20 kommentarer om “17 ÅR!

 1. Gratulerer med 17 års dagen Tonje. 😊 Første gang jeg leste bloggen din var du 14 år. Allerede da skrev du innsiktsfullt og klokt om barnevernet. Du er en viktig stemme. Jeg heier på deg. 😊❤️ Håper dagen din blir helt fantastisk.

  Liker

 2. Du er ikke myndig før du er fylt 18 og bv kan ta deg enda så pass på, de kan komme når som helst….
  Og du er ikke mer voksen akurat heller for du går fortsatt til personangrep på flere folk, eg og er veldig uenig i hva ff sier men eg går ikke til person angrep på de

  Liker

  1. Stemmer ja, jeg er verken myndig eller i sikkerhet for hva barnevernet kan finne på å gjøre. Men jeg er ganske sikker på at jeg står i den posisjon til at barnevernet ikke kan ta meg igjen i deres varetekt igjen. Om det så skulle vært tilfelle hadde jeg aldri latt meg blitt med på det, uansett hvordan de hadde slept og dratt meg ut på gata og inn i bur. Jeg har blogg, jeg har en stemme nå!

   Jeg går ikke til personangrep på noen. Jeg formidler og belyser all den urett norsk system påfører hos hver dag og det ser jeg ikke noe galt i for ytringsfrihet har vi. Vet du hva personangrep er Helena? Ingenting som jeg skriver er privat… Barnevernet er offentlig, Forandringsfabrikken er offentlig, Marit Sanner er offentlig og hvis det er noe du klager over så er det medlemmene selv som blottlegger seg på nett. Kanskje noe å tenke over Helena

   Liker

 3. Gratulerer med dagen din Tonje! Du er ekstra klok! Man merker at akkurat DU har noen opplevde å ekte følelser med den feile beslutningen barnevernet tok. Jeg er så glad du er sammen med din familie igjen 😊👍 Helena 🙄over 🙄 her 🙄 skriver at barnevernet kan ta deg enda, så pass på, de kan komme når som helst! Tja, Tonje hva skal vi si til det? 😂😂Jeg er sikker på at du har satt deg ordentlig på plass der, å at de skjelver i knærne av deg på de sterile kontorene sine 🤣 Nei,Helena,barnevernet kommer ikke å tar Tonje. 🤣 De kan muligens sitte å bite negler et år til frem til Tonje blir juridisk myndig å spekulere i hva de skal føle seg så kreeeenket for, men å ta Tonje igjen før det? Nææh! De har møtt sin overkvinne! GRATULERER MED DAGEN, Tonje! 💍🌺🌹🍰 Klemmer fra Skien ❤️

  Liker

   1. Det en person gjør i sitt arbeid, er ikke privat, og de kan ikke reservere seg mot at det blir tatt opp av dem dette ‘arbeidet’ går ut over, slik som Tonje.

    At Norge er begynt å gripe til straffesaker mot folk som forteller klart hvem som driver hva av utilbørlig maktbruk i barnevernet, setter vårt land nokså nær totalitære regimer. Nordmenn flest er nok for selvtilfredse og derfor ikke på vakt overfor hvordan aspekter av samfunnet utvikler seg. I psykiatrien har det foregått i årevis, i barne’vernet’ helt siden vergerådene ble opprettet i 1896, og var naturligvis ikke nytt den gang.

    Myndighetene virker nå redde og forfjamset, og vet ikke annet å gripe til enn å prøve seg med munnkurv, skremsler og annen ufrihet. Det gir et visst håp om at vi kan få den nåværende skade-etaten nedlagt og få helt nye folk og helt ny opplæring startet.

    Tonje har gitt et verdifullt tilskudd av moralsk hjelp til svært mange familier som er tragisk skilt av et barne’vern’ med en forkastelig ideologi. Å se dem i aksjon bringer meg til å forstå noe jeg nylig hørte: Du ser ikke ordentlig hva et menneske er laget av, etisk sett, før han får makt. Men da ser du det.

    Liker

 4. Gratulerer så meget med 17års dagen din Tonje 🙂

  Håper at du lenge har sett fram til denne dagen slik at du kom deg ut og vekk fra JÆVLAN i barnevernet og at du nu endelig kan nyte friheten 🙂

  Med hilsen
  Frank

  Liker

 5. Til lykke med 17-årsdagen!  Som du har konstatert: Øket frihet. Det er verdifullt for alle mennesker.
  Og lykke til med alle dagene og årene som kommer!
  Alt godt ønskes både deg og din familie!

  Liker

  1. Tusen takk, det føles godt! Men jeg har fått kjenne sterkt på kroppen av å miste litt av alt, det ene tar det andre. Familien betyr så mye

   Ønsker deg fortsatt riktig god sommer Marianne, og ikke glem å nyte alle disse fantastiske dagene med sol og 30 varmegrader (koker i denne hetebølgen)

   Liker

 6. Gratulerer med dagen. Du er modig or rettferdig. Man trenger mye mer av det. Forandringer blir det nar nok mennesker har fast nok. 🙏🏼❤️

  Liker

  1. Takker;-) Rett som du sier, at det kan bli forandring når nok mennesker får nok av denne galskapen. Man kan ikke bare lenger sitte i ro, man må stå opp for den urett som rammer oss.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: